maandag 1 maart 2010

De sportiefste school van Nederland

De sportiefste school van Nederland is momenteel het Tabor College uit Hoorn. Mijn College, het Thomas a Kempis College, onderdeel van Landstede VO, wil graag de nieuwe sportiefste school van Nederland worden. De verkiezingen zijn in 2010 én weer in 2012. Voor 1 maart van dit jaar hebben wij een gooi naar de titel gedaan. Kijken hoever we komen, maar wel met de uitdrukkelijke ambitie om het in elk geval in 2012 te worden! Ambities zijn prachtig, dat zie je maar weer bij de afgelopen Olympische Winterspelen: veel medailles en dan valt het op bepaalde punten wat tegen. Toch nog 8 medailles en op soms onverwachte onderdelen en voor onverwachte athleten. Mooi toch? Als LOOT-school werken we mee aan de ambities van jonge mensen door ze een combi van topsport én onderwijs te bieden. We doen dat in vele varianten op de eigen school en op onze vestiging Centre for Sports and Education. Samen goed voor veel topsportende jongeren. De titel sportiefste school gaan we echter halen op het nog bredere aanbod dat we hebben van bewegen voor alle leerlingen én een fantastisch keuzeprogramma met Sport4You en Move2All. Kijk maar eens op onze website als je nieuwsgierig bent geworden: http://www.thomasakempis.nl/

En de directeur van de sportiefste school in wording troffen we aan op een kameel in de woestijn in Jordanië. Of dat nu helpt om de titel te behalen, weet ik niet, maar het maakt wel mooi reclame voor dé nu nog sportieve school van Zwolle!

2 opmerkingen:

essen2punt0 zei

Wanneer krijg je de uitslag van de sportiefste school-verkiezing?

Ik duim naturlijk heel hard voor ook 'mijn school'.

Je zult me niet snel op een kameel in Jordanië aantreffen, maar ik denk dat alle Jordanese jongeren nu ook wel naar het TAK willen. ;)

Pierre Pinkse zei

Wij hebben inmiddels de nominatie binnen! De uitslag komt in Delft in april, tijdens de nationale sportweek. We moeten daar presenteren en we gaan natuurlijk voor de overwinning. Ten slotte streven wij ook de Olympiscxhe waarden na: Excellence, Respect en Friendship.