zaterdag 26 december 2009

Kerstmis

Eigenlijk heb ik niet zo veel te melden over Kerstmis zelf. Ik heb wel dit jaar een kerstvertelling geschreven en voorgedragen in de kerstviering van de Buurt- en belangenvereniging van Hoog Soeren. Ik wil die vertelling wel met de lezers van mijn blog delen. Klik dus hier om hem te openen.
Natuurlijk doe ik er ook een plaatje bij van de kapel, die in het verhaal voorkomt.


3 opmerkingen:

Arend Runia zei

Dag Pierre,

wat een mooi kerstverhaal. Ik heb het Karin net voorgelezen. Ze staat te strijken en ik zit te rommelen aan de 23dingen. We hebben het goed verdeeld...

Inmiddels heb ik bij mijn weblog over de 23 dingen een vinkje anders gezet, waardoor je daar vrij reacties kunt plaatsen. eerder kon dat alleen met een google account.

Op Smugmug moest ik ook ff studeren maar bij de onder galery over VIA vond ik het knopje "share" (rechtsboven),daar gekozen voor "get a link" en dan voor "Feed links" en daar de bovenste "RSS feed". Die link knip en plak je in de diavoorstelling van je weblog, inderdaad na gekozen te hebben voor "overig"

... te volgen????

Groet Arend

essen2punt0 zei

Wat mooi!

Leuk ook dat je het op deze manier gedeeld hebt.

Kun je Arend volgen of moet ik nog wat extra aanwijzingen toevoegen?

Pierre Pinkse zei

Het is me gelukt om op deze manier een koppeling te leggen met Smugmug.Ik moet het alleen zien te onthouden ;-)Als praktijkoefening heb ik een diavoorstelling over Museum Insel Hombroich geplaatst.