dinsdag 29 december 2009

Social Bookmarking oftewel Ding 8

Zo, even wat verder in de stof gedoken. Nadat ik toch wat exercities had gedaan met online fotobewerken ;-) ben ik doorgegaan met ding 8. En dat is erg leuk. Ik was namelijk laatst alweer al mijn Favorieten kwijt, toen ik een andere computer installeerde en toen had ik delicious Delicious nog niet. Ik heb er nu een aangemaakt en ben begonnen mijn favoriete websites te plaatsen. Ik herinnerde mij dat een van mijn docenten op de fotovakschool ons eens een site had gegeven vol met links. Even zoeken in mijn aantekeningen uit die tijd en ja hoor, daar kwam een prachtige deliciouspagina tevoorschijn met fotografielinks. Ik blij en heb hem meteen maar in mijn netwerk opgenomen, want dat kan ook! Mijn openbare links kun  je nu dus vinden op http://delicious.com/pierrepinkse Word gerust lid van mijn netwerk. Ik heb Essen2punt0 ook opgenomen. Zij heeft echt megaveel leuke links.

Navigeren op de wijde webzee wordt nu een stuk spannender!

1 opmerking:

essen2punt0 zei

Ik ben zelf ook erg enthousiast over delicous. Juist al die andere verbindingen die je kun leggen tussen mede-enthousiastelingen vind ik erg boeiend.

Ik heb inderdaad megaveel links. Vaak geef ik ze ook verschillende trefwoorden mee zodat ik ze snel terug kan vinden. Alhoewel.. met 1306 bookmarks wil ik nog wel eens wat verliezen. ;)

Fijn uiteinde!