woensdag 16 december 2009

23 onderwijsdingen

Ja, je moet er aan geloven. De leerlingen zijn veel verder dan wij en dan kun je als docent, maar ook als directeur niet achterblijven. De kennis op het gebied van moderne communicatietechnieken via internet zal een onderdeel van ons handelen moeten worden. Daarom ben ik vandaag begonnen met de cursus 23onderwijsdingen (zie ook http://www.23onderwijsdingen.nl/) samen met een aantal collega's van onze organisatie Landstede V.O.
Voor zover ik heb kunnen zien, beheers ik al wel een paar van die "dingen", maar het is natuurlijk leuk om alle dingen te beheersen. De bedoeling is dat we met een maand of vier, vijf alle onderwijsdingen beheersen. Ook ons personeel moet er aan geloven. Zij gaan ook cursus volgen. Ik heb besloten om mijn blog, die ik ooit had aangemaakt maar niet heb onderhouden met deze impuls nieuw leven in te blazen. Dus nu focussen en diafragmeren op onderwijs(dingen) en fotografie. Aan de slag!

1 opmerking:

essen2punt0 zei

Mooi dat je begonnen bent!
Dit weekend neem ik eens rustig de tijd om je berichten te lezen. Ik zag al bijzonder veel interessante zienswijzen staan.
Leuk Pierre!