maandag 21 december 2009

Sneeuw en foto's

Vandaag was ik druk bezig met foto's, het is tenslotte vakantie. Ik had nog een paar honderd foto's te bewerken van mijn reis naar Singapore. Ik heb ze verdeeld over drie categorie├źn: moderne architectuur in Singapore; alle foto's die te maken hebben met het doel van mijn reis, namelijk het Friendship Camp in het kader van de Youth Olympic Games en een map met foto's van al het andere dat ik daar gezien heb. Mijn foto's zijn te zien op diverse websites: zie het kader websites in de rand van de pagina.

Vandaag was de wereld wit. Gisteren konden we niet naar de verjaardag van onze kleindochter omdat de wegen praktisch onbegaanbaar waren. Als troost een klein filmpje waarop je mijn woonomgeving in de sneeuw voorbij ziet trekken.

1 opmerking:

essen2punt0 zei

Pierre, wat een activiteit! Dat klink me heel goed in de oren natuurlijk.

Wat een leuk en herkenbaar filmpje heb je gemaakt. Ik begreep dat ik je aangestoken heb? ;)

Je hoeft niet perse Flickr te gebruiken wanneer je andere voorkeuren hebt. Het is een optie die je kunt verkennen wanneer je bijvoorbeeld nog nooit iets met foto's hebt gedaan.

Ik gebruik Flickr bijvoorbeeld ook om (via de pro versie) mijn foto's op nog een andere plek te bewaren voor het geval dat. Dus niet publiekelijk toegankelijk, maar alleen voor mezelf.