zondag 24 januari 2010

Webtools

Het vergaat mij al net als met mijn eigen gereedschapskist: ik heb te veel en kan soms nauwelijks kiezen. Webtools zijn er in alle soorten en maten. Via deze les werd dat snel duidelijk. Handig om de links te bewaren. Ik heb al wat in mijn delicious gestopt. Voor als het nodig is! Want je kunt onmogelijk alles gaan onthouden. Er zitten leuke toepassingen bij.
Als school met een sportprofiel kijk je natuurlijk naar sportplaatjes. Dit horen animaties te zijn, gevonden op internet, maar ze vertonen zich als plaatje. Niets aan te doen. Ze verwijzen in elk geval naar enkele 'classes' die we gaan doen of al hebben. Het Thomas a Kempis College, dé sportieve school!!

Basketbal, volleybal, misschien wel acrogym, maar in elk geval hockey en voetbal.Het blijft leuk om je profiel als school te ontwikkelen, al lijkt het soms alsof anderen daar  jaloers op zijn en van daaruit rare dingen gaan doen.

4 opmerkingen:

essen2punt0 zei

Je hebt gelijk. Er is ongelooflijk veel materiaal dat je 'zou kunnen gebruiken'.

Ken je teamweb bijvoorbeeld al?

Het is inderdaad leuk om je profiel te ontwikkelen. Het geeft houvast om je eigen focus te bewaken.

Maar die rare dingen? Hoe bedoel je dat?

martins111 zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Pierre Pinkse zei

@essen2punt0: dat is een beteje een intern grapje of frustratie, beetje cynisme misschien. De goede verstaander heeft maar een half woord nodig, maar of die goede verstaander mijn blog leest, weet ik niet. Ik heb overigens ook een andere reactie op mijn blogje, van een evangelist of zoiets. En ik maar bang zijn dat niemand mijn schrijfselen leest :-(

essen2punt0 zei

Dat hangt inderdaad van de lezer af of en hoe de boodschap overkomt.

Je kunt de evangelist ook wegknikkeren door in te loggen in blogger en dan naar je weblog te gaan. Als het goed is zie je dan een prullebakje onder de reactie van deze vriendelijke meneer staan.

Je eerste spammer! Weer een mijlpaal! ;)